OnderwijsZorgTeam


Orthopedagogen en psychologen van OnderwijsZorgTeam (GGZ-jeugd) doen onderzoek en geven therapie. Hulpvragen thuis en op school vormen het uitgangspunt voor onderzoek en behandeling. Kinderen krijgen onze volle aandacht. Maar ook de ouders. Omdat zij de basis vormen voor een gezonde en veilige ontwikkeling van het kind.

We nemen kinderen serieus. Gedrag is een signaal. Het is de taak van OnderwijsZorgTeam om de vertaalslag te maken. Om ouders en school te vertellen waarom het kind zich zo gedraagt en wat het nodig heeft. Zodat de juiste hulp geboden kan worden.

Samen met ouders en kind zoeken we de therapie die het beste resultaat geeft en die past bij het kind. Waar ouders en kind zich goed bij voelen. We bundelen onze krachten en werken samen met onze KIZOOM-partners. Zodat we gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Of behandelingen kunnen koppelen. Of we zetten door naar een andere behandeling binnen KIZOOM, als er te weinig vooruitgang is. 

Vergoeding: Jeugdhulp wordt gefinancierd door de gemeente (woonplaats). OnderwijsZorgTeam heeft een contract met de gemeenten Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Alphen, Baarle-Nassau en Chaam. De gemeente geeft een beschikking af, waarmee wij de gewenste zorg kunnen leveren.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website van OnderwijsZorgTeam.