Waarom KIZOOM?

Eén kind, één gezin, één plan. Soms vraagt het om onze expertise te bundelen om goede zorg te kunnen leveren. Hiervoor is samenwerking nodig met iedereen die bij een kind betrokken is. Van ouders hoorden wij terug dat ze vaak het gevoel hadden van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Wij als gedragsdeskundigen en therapeuten liepen hier ook tegen aan. 

Vanuit deze behoefte is in 2010 het idee ontstaan om met een groep ervaren gedragsdeskundigen en therapeuten een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen op te zetten, zodat we onder één dak kunnen samenwerken wanneer dat nodig is expertise te bundelen.

Indien nodig werken wij uiteraard graag samen met externe zorgverleners buiten kizoom. Een centrum waarin het kind en zijn ouders centraal staan en waar de zorg gecoördineerd wordt met één aanspreekpunt voor ouders.

Coöperatie leden KIZOOM:

Van links naar rechts: Stefan Haak - OnderwijsZorgTeam, Irene van Dijk - ergotherapie praktijk Spelende Wijzer , Marianne van de Ven - kinderfysio.nl en Marieke Bertens - Praktijk Spelend Groeien .

Kizoom_bewerkt-1-4