30-04-2018

Bordspel StichtingTegen-ZinloosGeweld


Lancering Het Oergezellig bordspel Tilburg

Persbericht – Noordwijk, dinsdag 24 april 2018

 

Lancering Het Oergezellig bordspel Tilburg

 

Het eerste oergezellig bordspel Tilburg is op maandag 23 april uit handen van Bart Wisbrun [oprichter landelijke StichtingTegenZinloosGeweld] overhandigd aan burgemeester Theo Wetering. Plaats van samenzijn, dit in het bijzijn van betrokken Tilburgse ondernemers, vond plaats bij Subway-Heyhoefpromenade. 

 

Het Oergezellig bordspel Tilburg is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Tilburg onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.  Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje]. 

 

Betrokken Tilburgse ondernemers

 

De 64 deelnemers/Tilburgse bedrijven aan het bordspel ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting in Tilburg te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.

 

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit de stad Tilburg. De bijbehorende informatiebrochures, dit voorzien van een voorwoord van burgemeester Theo Weterings, geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Tilburg ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

 

Voor geïnteresseerden zijn de bordspellen [€17,50] te verkrijgen bij Groenrijk-Stokhasseltlaan 39 Tilburg en via het e-mailadres: info@oergezelligbordspel.nl

 

Meer nieuwsartikelen

25-07-2017

Sinds januari 2014 bestaat Kizoom, de eerste multidisciplinaire eerstelijnspraktijk voor kinderen en ouders in Tilburg en omgeving